Google Display

Udnyt Dit Fulde Potientiale På Google

Du kan her ramme folk som besøger bestemte typer websted for at vise din annoncering for den målgruppe, som har størst sandsynlighed for at engagere sig i dit brand.

 

Display annoncering er også en fantastisk mulighed for at få de kunder som har besøgt din hjemmeside til at komme tilbage. Mulighederne er mange med Display Annoncering fordi du netop kan vælge, hvor folk skal se dine annoncer, og hvilke interesser de skal have.

Du kan for eksempel vælge at lave annoncering for dine produkter på en konkurrents hjemmeside for at få folk dirigeret hen til din hjemmeside i stedet.

Du kan også ramme folk som har en speciel interesse, som passer med dit brand eller du kan bare bruge Display Annoncering til at skabe genkendelse for dit brand.

Endnu en smart feature med Display Annoncering er, at du kan ramme folk efter deres specifikke livsbegivenheder. Her kan du eksempelvis ramme folk der lige er blevet gift, flyttet eller færdiguddannet. Fordi folks købemønstre typisk ændre sig efter en livsbegivenhed er det muligt at lave en knivskarp målgruppe til din annoncering, som er klar til at købe.

Vores bedste learnings med
display annoncering

Eksempler på display annoncering

Webvækst | Omnichannel Marketing | Få mere ud af budgetterne