Få et hold af eksperter

Fremtidens digitale markedsføring kræver fremtidens teknologi. 

 

Vores Arbejdsproces

Den digitale markedsføring ændrer sig konstant, derfor er det vigtigt at have de rigtige mennesker for at opnå det bedst mulige resultat. Hos Webvækst får du et hold af marketing specialister, der udelukkende nørder med netop deres specifikke felt. Dermed får du et helt team af specialister der hver dag, hele året rundt sidder og arbejder med netop deres del af markedsføringsprocessen og sørger for hele tiden at følge med i udviklingen af deres felt.

 

Team manager

Din Team Manager er din faste kontaktperson. Her aftales en målsætning ud fra antal kampagner og annoncer på det aktuelle platforme. Team Manageren er personen med overblikket over din virksomhed og vedkommende vil holde dig opdateret omkring dine opnåede resultater.

Tekstforfatter

Tekstforfatteren er specialist i content og arbejder udelukkende med købsmotiver samt menneskeadfærd. I dag, hvor man dagligt lægger øje til et utal af annoncer, er content blevet vigtigere end nogensinde - forbrugertålmodigheden er løbet op, så det er altafgørende, at man kan sit Call-to-action. Det er ingen kunst at nå ud til en million mennesker. Det kan alle gøre. Kunsten er at konvertere sine eksponeringer til salg. Det kan vi hos Webvækst.

Teknisk specialist

Den tekniske annoncespecialist arbejder med algoritmerne og data. Her tages kompleksiteten til næste niveau, hvor backend-værktøjerne hos de forskellige marketingkanaler tages i brug. Annoncespecialisterne opkvalificerer sig løbende i takt med markedets eksponesielle udvikling, så de vil altid være up-to-date hvad angår de nyeste, smarte teknikker.

Grafiker

Grafikeren har det sidste ord i hele det visuelle udtryk. Her bliver alt efter aftale, justeret samt optimeret, inden annoncerne lanceres. I samspil med tekstforfatteren skabes synergien mellem opmærksomhed, følelser og vores Call-to-action. På den måde arbejder vi hen mod dét mål, der er påsat med Team Manageren.

Webvækst | Omnichannel Marketing | Få mere ud af budgetterne