Karriere

Fremtidens digitale markedsføring kræver fremtidens medarbejdere. 

 

Ledige stillinger

Inden for digital marketing er e-mail markedsføring dén kanal, der har absolut højest ROI. I løbet af 2023 er e-mail marketing et godt bud på den vigtigste kanal at være hamrende god til. Derfor mangler vi flere personer, der ønsker at blive fantastiske til Flows, Kampagner, Copywriting, Design, Teknisk opsætning og Splittests på bedst performance.

Er det dig?

Vi har et unikt iværksætterteam med unge, talentfulde og ekstremt drevne mennesker med en dokumenteret track record i at opbygge succesfulde virksomheder.

Som e-mail marketing trainee kommer du ind i en afdeling, der har enormt potentiale. Vi forventer derfor, at du kommer med et mindset om, at der skal bygges en afdeling og at din læringskurve af den grund bliver ekstremt stejl. Vi har allerede Natascha og Jonas, der er fantastiske, men du vil hurtigt få et stort ansvar og være en stor del i at skulle bygge afdelingen større. 

Webvækst er en virksomhed i rivende vækst. Vi mærker en massiv interesse for vores ydelser.Vi fokuserer på e-commerce vækstvirksomheder, hvor vi kombinerer data mellem Paid Social, Google, SEO, E-mail Marketing, CRO og videocontent.

Vi er en del af Meliora Ventures og bygger også vores egne e-commerce virksomheder. Det betyder, at vi kan snakke med vores kunder om alt fra logistik, lageroptimering, dækningsbidrag, brandopbygning og alt, der skal til for at opnå succes. Vi er altså ikke bare et markedsføringsbureau. 

Vi oplever stor interesse i samarbejdspartnere, og vi har svært ved at følge med. Derfor har vi brug for dig. 

I skrivende stund har vi 50 aktive kunder – og vi udvider hver eneste uge. 

Det er ikke et krav, at du har erfaring med e-mail marketing. Slet ikke. Det er til gengæld et krav, at du er drevet, du stræber efter konstant læring og du er ydmyg. Det absolut vigtigste er, at du brænder for dit fag og din udvikling. Da vi ikke leverer produkter, men serviceydelser, så er vores kollegaer det absolut mest dyrebare produkt for kunderne, os og dig selv. Derfor er det altafgørende, at vores hold består af de helt rigtige personer.

Kan du se dig selv i sådan en position?

Vi ser helst, at du…

 • Er proaktiv 
 • Joiner os i Aarhus
 • Elsker at have rigeligt at se til
 • Værdsætter at være en af de bedste
 • Ydmyg nok til at vide, at du kan lære mere

Til gengæld tilbyder vi at…

 • Du bliver en nøglebrik i vores contentafdeling
 • Ansvar og medbestemmelse for fremtiden
 • Mulighed for at arbejde med Danmarks eCommerce vindere
 • Potentiale for at blive leder
 • Udvikling af dig er vores førsteprioritet

Desuden kan du se frem til at blive en del af en kultur, hvor man knokler og en forrygende arbejdsplads, hvor faglighed kombineres med ekspertise og højt humør. Som en del af Webvækst, bliver du en del af et fremragende fællesskab, drevne og ambitiøse kollegaer, sjove arrangementer og et netværk, du vil få gavn af resten af livet. 

Skal du være vores næste E-mail Marketing Trainee?

Vi håber, at du har dannet forståelse for, hvem Webvækst er, meeeen – nu skal vi høre lidt om dig!

Skynd dig til tasterne – få smidt en ansøgning og et CV afsted til Lukas på lukas@webvaekst.dk

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Leder du efter udfordringer, som kan accelerere både din professionelle og personlige udvikling? Vil du være en del af et exceptionelt iværksætterteam med unge, talentfulde og ekstremt drevne mennesker med en dokumenteret track record i at opbygge succesfulde virksomheder?

Hvis ja, er det nu, du skal ansøge om vores Marketing Trainee Program.

Investér små 5 Minutters i en stor mulighed:

Webvækst er i rivende vækst. Vi mærker en massiv interesse for vores ydelser, og vi har ramt markedet lige i røven. Branchen er fuldstændigt oversvømmet af nye marketing-guruer, der alle er de bedste i hele verden til deres fag. Vi arbejder udelukkende med fuldkomne, digital kunderejser, hvor vi kombinerer data mellem Sociale Medier, Google og E-mail Marketing til eCommerce-virksomheder. 

Vi oplever stor interesse i vores Digitale Kunderejser og arbejder med enormt spændende virksomheder. 

I skrivende stund har vi 50 aktive kunder – og vi udvider hver eneste uge. Derfor har vi brug for dig!

Det absolut vigtigste for os er din personlige udvikling. Med interne uddannelsesmuligheder for Danmarks topmotiverede og drevne mennesker forventer vi, at du kommer til at blive én af de bedste. Som Marketing Trainee kommer du til at sidde med stort ansvar og din udvikling er derfor vores vigtigste prioritet.

Over det næste år skal vi fordoble vores bemanding, så vi er kommet til et spændende punkt i vores vækstrejse. Der skal bygges interne afdelinger – og du skal være med til at bygge dem. 

Det er ikke et krav, at du har 10 års erfaring som specialist. Slet ikke. Det er til gengæld et krav, at der løber digitalt blod i dine årer, og at du stræber efter konstant læring, så du kan følge med på alle de nye tendenser. Det absolut vigtigste er, at du brænder for dit fag og din udvikling. Da vi ikke leverer produkter, men serviceydelser, så er vores kollegaer det absolut mest dyrebare produkt for kunderne, os og dig selv. Derfor er det altafgørende, at vores hold består af de helt rigtige personer.

Under alle omstændigheder, vil du som Marketing Trainee opleve en stejl læringskurve, og du vil løbende få erfaring med drift, ledelse, vækst og rekruttering. Vores folk er med til at bestemme virksomhedens identitet og fremtid. I sidste ende kommer det nemlig kun vores kunder til gode.

Kan du se dig selv i sådan en position?

Vi ser helst, at du…

 • Kan arbejde selvstændigt og er proaktiv 
 • Har mulighed for at arbejde i Aarhus
 • Elsker en hverdag med bedre digital markedsføring
 • Trives i en travl hverdag 
 • Er ivrig efter at lære

Til gengæld tilbyder vi at…

 • Du bliver en nøglebrik i en virksomhed med fart på!
 • Ansvar og medbestemmelse for fremtiden
 • Mulighed for at arbejde med Danmarks eCommerce vindere
 • Potentiale for at blive leder
 • Udvikling af dig er vores førsteprioritet

Desuden kan du se frem til at blive en del af et fællesskab af unge mennesker, der har en stor fremtid foran sig. En kultur, hvor man knokler og en forrygende arbejdsplads, hvor faglighed kombineres med ekspertise og højt humør. Som en del af Webvækst, bliver du en del af et fremragende fællesskab, drevne og ambitiøse kollegaer, sjove arrangementer og et netværk, du vil få gavn af resten af livet. 

Skal du være vores næste Marketing Trainee?

Vi håber, at du har dannet forståelse for, hvem Webvækst er, meeeen – nu skal vi høre lidt om dig!

Skynd dig til tasterne – få smidt en ansøgning og et CV afsted til Lukas på lukas@webvaekst.dk

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du ekstrovert, brænder du for menneskelig kontakt og giver det mening for dig at hjælpe fremtidens ecommerce-vindere med de rigtige, digitale markedsføringsstrategier – så passer du måske perfekt ind som vores nye Strategic Consultant hos Webvækst.

Vores framework for fuldkomne, digitale kunderejser er absolut unikt, og vi klæder dig på til at kunne bygge fremragende og relevante kunderejser for de virksomheder, som vi skal arbejde med i fremtiden. 

Med kurser i salgsteknikker og interne uddannelsesmuligheder inden for digital markedsføring, forventer vi at du stræber efter at blive en af de bedste til at planlægge strategier for vores samarbejdspartnere.
Der skal bygges en afdeling op omkring processen for vores framework – og du skal gå forrest. Heraf kommer du til selv at være med ind over ansættelser og udvidelse af virksomheden.

Nicholas kommer til at afholde utallige webinarer, netværksmøder og oplæg for markedsføringsinteresserede. Her bliver det også din opgave at invitere, følge op og opsætte møder, så vi kan hjælpe flere spændende brands med at blive fremtidens bedste ecommerce virksomheder. 

Du kommer til at få fast grundløn med fremragende provisionssatser uden loft. Forventningen er, at din årsløn bør ligge på omkring kr. +400.000

Under alle omstændigheder, vil du opleve en stejl læringskurve, og du vil løbende få erfaring med drift, ledelse, vækst og rekruttering. Vores folk er med til at bestemme virksomhedens identitet og fremtid. I sidste ende kommer det nemlig kun vores kunder til gode.

Kan du se dig selv i sådan en position?

Vi ser helst, at du…

 • Kan arbejde selvstændigt og er proaktiv 
 • Har mulighed for at arbejde i Aarhus
 • Elsker en hverdag med bedre digital markedsføring
 • Trives i en travl hverdag 
 • Har kørekort
 • Er ivrig efter at lære

Til gengæld tilbyder vi, at…

 • Du bliver en nøglebrik i en virksomhed med fart på!
 • Ansvar og medbestemmelse for fremtiden
 • Personlig og faglig udvikling
 • Potentiale for at blive leder
 • Løn uden loft

Desuden kan du se frem til at blive en del af et fællesskab af unge mennesker, der har en stor fremtid foran sig. En kultur, hvor man knokler og en forrygende arbejdsplads, hvor vi bygger flere forskellige virksomheder. Som en del af Webvækst, bliver du en del af et team i rivende vækst, hvor dine karrieremuligheder ikke har loft. Alt kan lade sig gøre – bare vi kommer fremad. Vi holder løbende en del netværksmøder og oplæg på vores kontor, hvor vi fortæller om de virksomheder, som vi bygger. Her er du også mere end velkommen.

Vi holder til i Aarhus på Tomsagervej 2, 8230 Åbyhøj – her kan vi tage en samtale om muligheden. 

Er du interesseret?

Få smidt en ansøgning og et CV afsted til Lukas på lukas@webvaekst.dk

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Leder du efter udfordringer, som kan accelerere både din professionelle og personlige udvikling? Vil du være en del af et exceptionelt iværksætterteam med unge, talentfulde og ekstremt drevne mennesker med en dokumenteret track record i at opbygge succesfulde virksomheder?

Hvis ja, så kan det være, at du skal være være med til at udvide vores Paid Social afdeling.

Vi bygger virksomheder. Primært e-commerce. Det er i højt tempo – og de fleste passer ikke ind. Det har vi det fint med. 

Webvækst er i rivende vækst. Vi mærker en massiv interesse for vores ydelser, og vi har ramt markedet lige i røven. Branchen er oversvømmet af nye marketing-guruer, der alle er de bedste til det hele.

Vi fokuserer på e-commerce vækstvirksomheder, hvor vi kombinerer data mellem Paid Social, Google, SEO, E-mail Marketing, CRO og Content.
Her sidder vi med Meliora Ventures og bygger vores egne e-commerce virksomheder. Det betyder, at vi kan snakke med vores kunder om alt fra logistik, lageroptimering, dækningsbidrag og hele møllen rundt.  

Vi oplever stor interesse i samarbejdspartnere, og vi har svært ved at følge med. Derfor har vi brug for dig. 

I skrivende stund har vi 50 aktive kunder – og vi udvider hver eneste uge. 
Vi har kæmpe ambitioner, så det vigtigste for os er, at vi finder de helt rigtige til vores team. 

Din personlige udvikling er vores højeste prioritet. Med interne uddannelsesmuligheder, daglige 1-1’s med Frederik, der har bygget sine egne e-commerces og omsat +150 mio., har vi mulighed for at lære dig det hele. 

Over det næste år skal vi fordoble vores bemanding, så vi er kommet til et spændende punkt i vores vækstrejse. Der skal bygges interne afdelinger – og du skal være med til at bygge dem. 

Det er ikke et krav, at du har 10 års erfaring som specialist. Slet ikke. Det er til gengæld et krav, at der løber digitalt blod i dine årer, og at du stræber efter konstant læring, så du kan følge med på alle de nye tendenser. Det absolut vigtigste er, at du brænder for dit fag og din udvikling. Da vi ikke leverer produkter, men serviceydelser, så er vores kollegaer det absolut mest dyrebare produkt for kunderne, os og dig selv. Derfor er det altafgørende, at vores hold består af de helt rigtige personer.

Under alle omstændigheder, vil du som Paid Social opleve en stejl læringskurve, og du vil løbende få erfaring med drift, ledelse, vækst og rekruttering. Vores folk er med til at bestemme virksomhedens identitet og fremtid. I sidste ende kommer det nemlig kun vores kunder til gode.

Kan du se dig selv i sådan en position?

Vi ser helst, at du…

 • Er proaktiv 
 • Joiner os i Aarhus
 • Elsker at have rigeligt at se til
 • Værdsætter at være en af de bedste
 • Ydmyg nok til at vide, at du kan lære mere

Til gengæld tilbyder vi at…

 • Du bliver en nøglebrik i en virksomhed med fart på!
 • Ansvar og medbestemmelse for fremtiden
 • Mulighed for at arbejde med Danmarks eCommerce vindere
 • Potentiale for at blive leder
 • Udvikling af dig er vores førsteprioritet

Desuden kan du se frem til at blive en del af et fællesskab/netværk af unge iværksættere, der har en stor fremtid foran sig. En kultur, hvor man knokler og en forrygende arbejdsplads, hvor faglighed kombineres med ekspertise og højt humør. Som en del af Webvækst, bliver du en del af et fremragende fællesskab, drevne og ambitiøse kollegaer, sjove arrangementer og et netværk, du vil få gavn af resten af livet. 

Skal du være vores næste Paid Social?

Vi håber, at du har dannet forståelse for, hvem Webvækst er, meeeen – nu skal vi høre lidt om dig!

Skynd dig til tasterne – få smidt en ansøgning og et CV afsted til Lukas på lukas@webvaekst.dk

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Leder du efter udfordringer, som kan accelerere både din professionelle og personlige udvikling? Vil du være en del af et exceptionelt iværksætterteam med unge, talentfulde og ekstremt drevne mennesker med en dokumenteret track record i at opbygge succesfulde virksomheder?

Hvis ja, er det nu, du skal ansøge om Danmarks måske mest ambitiøse praktikforløb.

Webvækst er i rivende vækst. Vi mærker en massiv interesse for vores ydelser, og vi har ramt markedet lige i røven. Branchen er oversvømmet af nye marketing-guruer, der alle er de bedste i hele verden til deres fag. Vi arbejder modsat de fleste andre:
Webvækst er en del af Meliora Ventures. Her bygger vi altså vores egne eCommerce-virksomheder, hvorfor vi huser nogle af de dygtigste digitale specialister i landet. Vi kan som bureau snakke med kunderne om mere end design, toplinje og generel marketing.
Vi er en vækstpartner, der kombinerer data på tværs af fuldkomne, digital kunderejser. Her skaber vi synergi mellem Paid Social, Google, SEO, CRO og E-mail Marketing til eCommerce-virksomheder. 

Det betyder, at vi ejer små 10 virksomheder under samme tag – og du kan komme til at arbejde med præcis dét, du brænder for – bare du er drevet, ambitiøs og villig til at lære – så finder vi en løsning, der passer til dig. Vi kommer til at investere tid i din udvikling og håber på, at det giver mening at fortsætte samarbejdet med dig efter endt praktikforløb. 

Vi oplever stor interesse i vores Digitale Kunderejser og arbejder med enormt spændende virksomheder. 
I skrivende stund har vi 50 aktive kunder – og vi udvider hver eneste uge. Derfor har vi brug for dig!

Det absolut vigtigste for os er din personlige udvikling. Med interne uddannelsesmuligheder for Danmarks topmotiverede og drevne mennesker forventer vi, at du kommer til at blive én af de bedste. Som praktikant kommer du til at sidde med stort ansvar og din udvikling er derfor vores vigtigste prioritet.

Over det næste år skal vi fordoble vores bemanding, så vi er kommet til et spændende punkt i vores vækstrejse. Der skal bygges interne afdelinger – og du skal være med til at bygge dem. 

Det er ikke et krav, at du har 10 års erfaring som specialist. Slet ikke. Det er til gengæld et krav, at der løber digitalt blod i dine årer, og at du stræber efter konstant læring, så du kan følge med på alle de nye tendenser. Det absolut vigtigste er, at du brænder for dit fag og din udvikling. Da vi ikke leverer produkter, men serviceydelser, så er vores kollegaer det absolut mest dyrebare produkt for kunderne, os og dig selv. Derfor er det altafgørende, at vores hold består af de helt rigtige personer.

Under alle omstændigheder, vil du som praktikant opleve en stejl læringskurve, og du vil løbende få erfaring med drift, ledelse, vækst og rekruttering. Vores folk er med til at bestemme virksomhedens identitet og fremtid. I sidste ende kommer det nemlig kun vores kunder til gode.

Kan du se dig selv i sådan en position?

Vi ser helst, at du…

 • Kan arbejde selvstændigt og er proaktiv 
 • Har mulighed for at arbejde i Aarhus
 • Elsker en hverdag med bedre digital markedsføring
 • Trives i en travl hverdag 
 • Er ivrig efter at lære

Til gengæld tilbyder vi at…

 • Du bliver en vigtig del af en virksomhed med fart på!
 • Ansvar og medbestemmelse for fremtiden fra dag 1
 • Mulighed for at arbejde med Danmarks eCommerce vindere
 • Potentiale for at blive ansat
 • Udvikling af dig er vores førsteprioritet

Desuden kan du se frem til at blive en del af et fællesskab af unge mennesker, der har en stor fremtid foran sig. En kultur, hvor man knokler og en forrygende arbejdsplads, hvor faglighed kombineres med ekspertise og højt humør. Som en del af Webvækst, bliver du en del af et fremragende fællesskab, drevne og ambitiøse kollegaer, sjove arrangementer og et netværk, du vil få gavn af resten af livet. 

Skal du være vores næste Praktikant?

Skynd dig til tasterne – få smidt en ansøgning og et CV afsted til Lukas på lukas@webvaekst.dk

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Webvækst | Omnichannel Marketing | Få mere ud af budgetterne