Karriere¹ | Webvækst | 360° Digital Marketing

Karriere

Fremtidens digitale markedsføring kræver fremtidens medarbejdere. 

 

Ledige stillinger

Er du CMO eller fuldstændigt på hjemmebane, når vi snakker Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, E-mail Marketing og alt det andet, som baner vejen for vores alles fremtid? 

Så har vi drømmejobbet til dig!

Kan du ikke lide at knokle røven ud af bukserne, så er det her dog ikke noget for dig.

Her er 5 Minutters læsning til dig, der vil udfordres og brænder for at blive en af de bedste i dit fag.

Webvækst er mildest talt i rivende vækst. Vi mærker en massiv interesse for vores ydelser, og vi elsker at løbe rigtig langt for vores kunder. I skrivende stund har vi 70 aktive kunder – og vi udvider hver eneste uge. 

Er du på hjemmebane, når vi snakker Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, E-mail Marketing og alt det andet, som baner vejen for fremtiden?

Så vil vi gerne invitere dig med på en rejse..

Hos Webvækst arbejder vi ikke som de andre. Det er ikke et 8-16-job. Vi glæder os ikke til vi skal hjem, vi glæder os til vi skal på arbejde. Er opgaven en udfordring, så finder vi en løsning. Vi fokuserer på konstant forbedring og optimering af arbejdsopgaver, udvikling, læring og effektivisering.  

Vi differentierer os med at skabe fuldkomne kunderejser, så det er vigtigt, at du har en bred forståelse for marketingkanalerne og sammenspillet heraf. Ydermere skaber vi merværdi for kunder i form af netværk vha. netværksmøder, hvor vi sørger for at vores kunderne møder relevant vækst-sparring. 

Da vi ikke leverer produkter, men serviceydelser, så er vores kollegaer det absolut mest dyrebare produkt for kunderne, for os og for dig selv. Derfor er det altafgørende, at vi rekrutterer de rigtige.  

Over det næste år skal vi fordoble vores bemanding, så vi er kommet til et spændende punkt i vores rejse. Der skal bygges afdelinger. Facebook, Google, E-mail mm.. og du skal være med til at bygge. 

Det er ikke et ultimativt krav, at du har 10 års erfaring som PPC specialist. Det er til gengæld et krav, at der løber digitalt blod i dine årer, og at du stræber efter konstant læring, så du kan følge med på alle de nye muligheder. Det absolut vigtigste er, at du brænder for dit fag.

Under alle omstændigheder, vil du opleve en stejl læringskurve, og du vil løbende få erfaring med drift, ledelse, vækst og rekruttering. Vores folk er med til at bestemme virksomhedens identitet og fremtid. I sidste ende kommer det nemlig vores kunder til gode.

Kan du se dig selv i sådan en position?

Vi ser helst, at du…

  • Er erfaren med annoncering på Google og Facebook 
  • Kender til de andre marketingkanaler
  • Kan arbejde selvstændigt og er proaktiv 
  • Kender til attribuering og tracking af annoncer
  • Har overskuelig mulighed for at arbejde i Aarhus
  • Elsker en hverdag med bedre digital markedsføring

Til gengæld tilbyder vi at…

  • Du bliver en nøglebrik i en virksomhed med fart på!
  • Ansvar og medbestemmelse for fremtiden
  • Ekstrem personlig og faglig udvikling
  • Løn efter kvalifikationer

Desuden kan du se frem til at blive en del af et fællesskab af unge mennesker, der har en stor fremtid foran sig. En kultur, hvor man knokler og en forrygende arbejdsplads, hvor faglighed kombineres med ekspertise, højt humør og interne drillerier. Som en del af Webvækst, kan du glæde dig et legendariske hold løver, sjove arrangementer og et netværk, du vil have gavn af hele livet. 

 

Er du med endnu?

Lidt mere om os..

Webvækst startede som lokale helte, hvor vi hjalp mindre vækstvirksomheder fremad. Vi fandt ud af, at vi kunne hjælpe med langt mere end blot Facebook-annoncering og siden er det kun gået én vej. I dag er vi gået fra at tilbyde facebook-annoncering til at have skabt fuldkomne kunderejser med hele marketing-paletten for +100 vækstvirksomheder. Vi huser en dygtig grafiker/videograf, hvoraf vi kan tilbyde content til langt under markedsprisen for at levere bedre annoncering, så vi kan lave de bedste resultater inden for faget. 

I dag har vi 70 aktive kunder fordelt over hele landet, men da vi har ekstremt vokseværk, har vi brug for dig til at følge med!

Vi vil være først på nye tendenser, og vi vil være mere end et marketingbureau. Vi er et væksthus, der ikke blot hjælper toplinjen, men inviterer til netværk og skaffer relevante personer, der eksempelvis kan hjælpe med bedre, billigere og flottere emballage, så bundlinjen også er i spil. 

Er du stadig med?

Så håber vi, at du har dannet forståelse for, hvem vi er, meeeen – nu skal vi høre lidt om dig!

Skynd dig til tasterne – få smidt en ansøgning og et CV afsted til Lukas Seerup Nielsen på lukas@webvaekst.dk

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Vil du have løbende gratis viden?

I vores nyhedsbrev modtager du som det første en E-bog om 13 konkrete optimeringsmuligheder i din Facebook-annoncering.