Karriere

Fremtidens digitale markedsføring kræver fremtidens medarbejdere. 

 

Ledige stillinger

Er du på hjemmebane, når vi snakker om SoMe og Google? 

Så har vi drømmejobbet til dig! 🔥

Kan du ikke lide at arbejde med unge, ambitiøse mennesker i en vækstvirksomhed, så er det her ikke noget for dig.
Mener du til gengæld, at det kunne være spændende at hoppe ombord i en virksomhed, der vækster enormt – gennem andre vækstvirksomheder – så giver det mening at læse videre..

💡 Investér små 5 Minutters i en stor mulighed:

Webvækst er i rivende vækst. Vi mærker en massiv interesse for vores ydelser, og vi har ramt markedet lige i røven. Branchen er fuldstændigt oversvømmet af nye marketing-guruer, der alle er de bedste i hele verden til deres fag.. Vi arbejder modsat omnichannel – og har faktisk udelukkende fokus på multichannel marketing mellem SoMe, Google og E-mail Marketing til B2C-virksomheder. 
Vi oplever stor interesse i vores Digitale Kunderejser og arbejder med enormt spændende virksomheder. 

I skrivende stund har vi 50 aktive kunder – og vi udvider hver eneste uge. Derfor har vi brug for dig!

Vi værdsætter personlig udviklinger, virksomhedsmæssige forbedringer og effektivisering af arbejdsopgaver. Derfor ser vi helst, at du har erfaring på bureau-plan fra tidligere. Har du ikke, så håber vi at du kommer med enormt drive og at du selv tør tage initiativer til nye, forretningsmæssige tiltag. 

Vi differentierer os på service-niveau og ved vores anerkendte, fuldkomne kunderejser, så det er vigtigt, at du har en bred forståelse for marketingkanalerne og har overskud til at gå en ekstra mil for kunderne.
Derudover skaber vi værdi for vores kunder gennem netværk, hvor vi bl.a. afholder netværksmøder med fokus på marketing. 

Da vi ikke leverer produkter, men serviceydelser, så er vores kollegaer det absolut mest dyrebare produkt for kunderne, for os og for dig selv. Derfor er det altafgørende, at vores hold består af de helt rigtige personer.  

Over det næste år skal vi fordoble vores bemanding, så vi er kommet til et spændende punkt i vores vækstrejse. Der skal bygges interne afdelinger – og du skal være med. 🚀

Det er ikke et ultimativt krav, at du har 10 års erfaring som PPC specialist. Det er til gengæld et krav, at der løber digitalt blod i dine årer, og at du stræber efter konstant læring, så du kan følge med på alle de nye tendenser. Det absolut vigtigste er, at du brænder for dit fag.

Under alle omstændigheder, vil du opleve en stejl læringskurve, og du vil løbende få erfaring med drift, ledelse, vækst og rekruttering. Vores folk er med til at bestemme virksomhedens identitet og fremtid. I sidste ende kommer det nemlig kun vores kunder til gode.

Kan du se dig selv i sådan en position?

Vi ser helst, at du…

 • Er erfaren med annoncering på Google og Facebook 
 • Kender til de andre marketingkanaler
 • Kan arbejde selvstændigt og er proaktiv 
 • Kender til attribuering og tracking af annoncer
 • Har overskuelig mulighed for at arbejde i Aarhus
 • Elsker en hverdag med bedre digital markedsføring

Til gengæld tilbyder vi at…

 • Du bliver en nøglebrik i en virksomhed med fart på!
 • Ansvar og medbestemmelse for fremtiden
 • Personlig og faglig udvikling
 • Potentiale for at blive leder
 • Løn efter kvalifikationer

Desuden kan du se frem til at blive en del af et fællesskab af unge mennesker, der har en stor fremtid foran sig. En kultur, hvor man knokler og en forrygende arbejdsplads, hvor faglighed kombineres med ekspertise, højt humør og interne drillerier. Som en del af Webvækst, bliver du en del af et legendarisk hold løver, sjove arrangementer og et netværk, du vil få gavn af resten af livet. 

Er du med endnu?

Lidt mere om os..

Webvækst startede som lokale helte, hvor vi hjalp mindre vækstvirksomheder fremad. Vi fandt ud af, at vi kunne hjælpe med langt mere end blot Facebook-annoncering og siden er det kun gået én vej. I dag er vi gået fra at tilbyde facebook-annoncering til at have skabt fuldkomne kunderejser med hele marketing-paletten for +100 vækstvirksomheder. Vi huser en dygtig grafiker/videograf, hvoraf vi kan tilbyde content til langt under markedsprisen for at levere bedre annoncering, så vi kan lave endnu bedre resultater. 

Vi vil være først på nye tendenser, og vi vil være mere end et marketingbureau. Vi er et væksthus, der ikke blot hjælper toplinjen, men inviterer til netværk og skaffer relevante personer, der eksempelvis kan hjælpe med bedre, billigere og flottere emballage, så bundlinjen også er i spil. 

Er du stadig med?

Så håber vi, at du har dannet forståelse for, hvem vi er, meeeen – nu skal vi høre lidt om dig!

Skynd dig til tasterne – få smidt en ansøgning og et CV afsted til Lukas på lukas@webvaekst.dk
Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig! 😄🙏