Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er et undervurderet område indenfor søgemaskineoptimering. Ved at arbejde med linkbuilding er det muligt at få en højere placering i Googles søgeresultater. Linkbuilding er positiv omtale omkring din hjemmeside – jo mere positiv omtale, desto bedre. Google vurderer din hjemmesides autoritet ud fra popularitet, som baseres på henvisninger fra andre hjemmesider.

Intern og ekstern linkbuilding

Når der snakkes om linkbuilding er der to overordnede grene, man arbejder med, ekstern og intern linkbuilding. Ved ekstern linkbuilding er formålet at få eksterne hjemmesider, altså hjemmesider der ikke er sine egne, til at linke til en side på sin egen hjemmeside. Intern linkbuilding sker derimod på sin egen hjemmeside, hvor man linker til sine egne forskellige sider på sine hjemmeside. Dette skaber struktur, der leder sine besøgende videre gennem hjemmesiden, hvilket er et af de vigtigste elementer i konverteringsrateoptimering.

Øg din placering på google

Skab troværdighed til din hjemmeside

Få flere besøgende med Linkbuilding

0 +

Gennemsnitlig Domain-Rating

0 +

Artikler skrevet

0 +

Kunder hjulpet

BADGE

Kvalitet over kvantitet

Søgemaskinerne vurderer hvilke sider linker til hinanden og hvorvidt de er relevante i forhold til hinanden. Jo mere relevante, populære og troværdige siderne er, desto mere vurderes links til at have værdi, hvorfor man vurderes til en højere placering i Googles univers.
Finance

Øget konverteringsrate

En brugervenlig, hurtig side, der linker korrekt internt, resulterer i en side, der konverterer. Det er derfor muligt at skabe en øget konverteringsrate, gennem intern linkbuilding. Et fremragende biprodukt af intern linkbuilding, er en øget brugervenlighed.

Checklist

Øg din troværdighed

Hvis flere linker til en hjemmeside, fortæller det søgemaskinerne, at den er relevant for brugerne og derfor får den en højere placering. Linkbuilding er det mest effektive redskab indenfor SEO.

"I løbet af vores 2 år lange samarbejde med Webvækst bliver vi konstant imponerede over deres professionalisme, kreativitet og dedikation."

Casper Christiansen

Marketingchef, Wavell

Hvorfor du skal vælge os som din vækstpartner

Vores unikke tilgang til vækst passer ikke til alle. Vi drives af resultater og arbejder ikke efter et tikkende ur, men til vi er færdige. 

Med fuldstændig forretningstransparens arbejder vi ud fra dit break-even benchmark, så vi sikrer profitabel skalering af din virksomhed.

Vi samarbejder med virksomheder, der er ligeså sultne på vækst, som vi selv er.

Vi forudser udfordringerne, inden de opstår

Når vi siger, at vi er en vækstpartner, så mener vi det. Vores fokus er ikke at drifte, men at skalere. Proaktivitet er en væsentlig del af vores værdisæt, og for os er det er en pligt at udfordre status quo for et bedre resultat.

En del af noget større

Webvækst er en del af Meliora Ventures, hvor vi bygger vores egne virksomheder. Vi tester alle nye tendenser på vores egne virksomheder, og vi kan derfor hjælpe med mere end bare toplinje.

We can do fucking Betr

Langt de fleste gør for lidt ud af det kreative univers forbundet med virksomheden. Mennesker køber sig oftest ikke ind på produktet. Mennesker køber sig ind på universet. Uanset, hvor gode resultater vi leverer, så kan vi altid gøre det bedre.

Vores succes måles på din succes

Resultaterne snakker for sig selv præcis som data. Vi kombinerer fuldkomne, digitale kunderejser med data på tværs af kanalerne. På den måde får vi typisk mere end 20% ud af budgetterne.

I vores branche kender ingen til i morgen

Vores tilgang til indlæring er en del af, hvem vi er. Vi har alle en tilkoblet mentor, så vi udvikler os i højt tempo. Med et mindset om, at vi altid kan blive bedre, dedikerer vi 2 timer om ugen til interne udviklingsoplæg.

Spar penge fra første sekund!

Betaler I for eksterne softwareværktøjer som produktfeeds, rank tracking eller call tracking? Det behøver I ikke.

Som kunde vil I få alt dette premium software for jer gratis, så vores eksperter har de bedste muligheder for at hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale.

VI BETALER FOR 100%

Bliv klogere på alt indenfor SEO

On-site SEO

Få mere trafik på din hjemmeside med on-site SEO

Teknisk SEO

Det er essentielt at pleje sin hjemmeside løbende

Content

Ranger højere i søgeresultaterne med bedre content

Page speed

Øg din konverteringsrate med en hurtigere hjemmeside

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Saml hele dit digitale økosystem hos Webvækst

Vores tilgang til performance har skabt mere end 200 vækstcases i mere end 40 brancher, både i ind- og udland.
Der er én ting, der går igen; kombinationen mellem benhårdt arbejde og kompromisløs kreativitet.
Webvækst skaber digitale vindere gennem fuldkomne, digitale kunderejser.

Bliv klogere på Linkbuilding

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er klart et undervurderet område indenfor søgemaskineoptimering. Ved at arbejde med linkbuilding er det muligt at få en højere placering i søgeresultaterne. Tænk på linkbuilding som god omtale af din hjemmeside. Jo mere god omtale, jo flere får mulighed for at få kendskab til den og jo flere besøger den. Hvis flere linker til din hjemmeside, fortæller det søgemaskinerne, at den er relevant for brugerne og derfor får den en højere placering. Linkbuilding er derfor et effektivt redskab indenfor SEO, som handler om at give din hjemmeside størst mulig autoritet.

Hvad er ekstern linkbuilding?

Når vi snakker om linkbuilding er der to overordnede grene, man arbejder med, ekstern og intern linkbuilding. Ved ekstern linkbuilding er formålet at få eksterne hjemmesider, altså hjemmesider der ikke er ens egne, til at linke til en side på din egen hjemmeside. Det er også det, man kalder for backlinks. Ekstern linkbuilding bruges eksempelvis når et eksternt medie har content om et emne, hvor der bruges oplysninger eller materiale fra din hjemmeside og de derfor linker til en af dine sider som kilde. På samme måde kan ekstern linkbuilding også være anmeldelser af dit produkt eller din service på andres hjemmesider, der linker videre til din hjemmeside. Ekstern linkbuilding er også en måde at samarbejde med andre virksomheder eller organisationer i dit netværk.

Hvad er intern linkbuilding?

Intern linkbuilding sker derimod på din egen hjemmeside, hvor du linker til dine egne forskellige sider på din hjemmeside. Det skaber struktur og du leder dine besøgende videre gennem din hjemmeside, som giver øgede konverteringer. Det kan eksempelvis være, at du har en webshop med mange forskellige slags produkter. Med intern linkbuilding har du mulighed for at oprette links til dine produkters underkategorier, så webshoppen bliver mere overskuelig for dine besøgende. Det kan også være, at du sælger et produkt, der kræver en digital brugsanvisning med en video, der forklarer, hvordan produktet skal anvendes. På siden med din online shop kan du linke til brugsanvisningen. Det er intern linkbuilding.

Kvalitet over kvantitet

Samtidig er det vigtigt at sørge for, at sider, der linker til din hjemmeside, er relevante, populære og troværdige. Søgemaskinerne vurderer nemlig, hvilke sider til linker til hinanden og om de er relevante i forhold til hinanden. Jo mere relevante, populære og troværdige siderne er, jo mere vurderes linkene til at være værd, og man får derfor en højere placering i søgeresultaterne. Det handler altså ikke udelukkende om kvantitet, men om kvalitet. Al linkbuilding er ikke nødvendigvis god linkbuilding. Det handler om at have godt content på sin hjemmeside, som andre har lyst til at linke til. Alt i alt har god og relevant linkbuilding stor betydning for, hvordan din hjemmeside klarer sig og er noget alle hjemmesider bør arbejde med indenfor SEO.