Effektivisér din kommunikation med automatiserede flows

Automatiserede e-mail flows er en effektiv løsning til at optimere din kommunikation med kunderne. Vi hjælper vores kunder med at oprette automatiserede e-mails, som skaber en mere personlig og målrettet kommunikation, der øger kundetilfredsheden og effektiviserer arbejdsgangen.

Skab dominans med automatiserede flows

Med automatiserede flows sikre du, at din kommunikation rammer den rigtige modtager på det rette tidspunkt. Vi skræddersyer automatiserede flows ud fra data, således at det styrker din digitale kunderejse mest muligt.

Effektiviser din hverdag

Målretning og personliggørelse af kommunikationen

Øget effektivitet og automatisering af arbejdsprocesser

0 +

Årlig omsætning for kunder

0 +

Automatiserede flows

0 +

Nyhedsbreve sendt

BADGE

Byg loyalitet der resulterer i markedsdominans

E-mail marketing giver virksomheder mulighed for at skabe stærke og langvarige relationer til kunder og potentielle kunder gennem regelmæssig og personlig kommunikation, ved hjælp af målrettet kommunikation.
LOUDSPEAKER

Målrettet kommunikation

E-mail marketing er en effektiv måde at kommunikere direkte med en bestemt målgruppe på. Når kunder modtager personaliserede e-mails baseret på relevante segmenteringskriterier, kan det skabe værdifulde aktiviteter for dem.
DISCOUNT

Kanalen der leverer den højeste ROI

Da e-mails er omkostningsfrie at sende ud, skaber det plads til en ualmindeligt høj return on investment. Dertil faciliterer e-mail markedsføring platformen, hvor der mest effektivt kan skabes mersalg. Der er mulighed for at man kan nå ud til en stor målgruppe på en omkostningseffektiv måde.

"Ved Webvækst kan man forvente et samarbejde med et initiativrigt team med en masse mål og visioner for jer. - personligt ser vi jer mere som en samarbejdspartner, end et bureau."

Marcus Dahl

CEO, Skagen Clothing

Hvorfor du skal vælge os som din vækstpartner

Vores unikke tilgang til vækst passer ikke til alle. Vi drives af resultater og arbejder ikke efter et tikkende ur, men til vi er færdige. 

Med fuldstændig forretningstransparens arbejder vi ud fra dit break-even benchmark, så vi sikrer profitabel skalering af din virksomhed.

Vi samarbejder med virksomheder, der er ligeså sultne på vækst, som vi selv er.

Vi forudser udfordringerne, inden de opstår

Når vi siger, at vi er en vækstpartner, så mener vi det. Vores fokus er ikke at drifte, men at skalere. Proaktivitet er en væsentlig del af vores værdisæt, og for os er det er en pligt at udfordre status quo for et bedre resultat.

En del af noget større

Webvækst er en del af Meliora Ventures, hvor vi bygger vores egne virksomheder. Vi tester alle nye tendenser på vores egne virksomheder, og vi kan derfor hjælpe med mere end bare toplinje.

We can do fucking Betr

Langt de fleste gør for lidt ud af det kreative univers forbundet med virksomheden. Mennesker køber sig oftest ikke ind på produktet. Mennesker køber sig ind på universet. Uanset, hvor gode resultater vi leverer, så kan vi altid gøre det bedre.

Vores succes måles på din succes

Resultaterne snakker for sig selv præcis som data. Vi kombinerer fuldkomne, digitale kunderejser med data på tværs af kanalerne. På den måde får vi typisk mere end 20% ud af budgetterne.

I vores branche kender ingen til i morgen

Vores tilgang til indlæring er en del af, hvem vi er. Vi har alle en tilkoblet mentor, så vi udvikler os i højt tempo. Med et mindset om, at vi altid kan blive bedre, dedikerer vi 2 timer om ugen til interne udviklingsoplæg.

Spar penge fra første sekund!

Betaler I for eksterne softwareværktøjer som produktfeeds, rank tracking eller call tracking? Det behøver I ikke.

Som kunde vil I få alt dette premium software for jer gratis, så vores eksperter har de bedste muligheder for at hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale.

VI BETALER FOR 100%

Vi er Klaviyo Partner

Som Klaviyo Partner tilbyder vi løsninger til e-mail marketing og automatisering, som hjælper virksomheder med at nå deres mål og øge deres indtjening.

Bliv klogere på alt indenfor Email

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Saml hele dit digitale økosystem hos Webvækst

Vores tilgang til performance har skabt mere end 200 vækstcases i mere end 40 brancher, både i ind- og udland.
Der er én ting, der går igen; kombinationen mellem benhårdt arbejde og kompromisløs kreativitet.
Webvækst skaber digitale vindere gennem fuldkomne, digitale kunderejser.

Bliv klogere på Email Flows

Spar tid og styrk din kommunikation med automatiserede e-mail flows

Automatiserede e-mail flows er et effektivt værktøj til at optimere din kommunikation med dine kunder og spare tid og ressourcer. Ved at oprette automatiserede flows kan du målrette din kommunikation og personliggøre dine beskeder, så de passer bedre til modtagerens behov og interesser.

Du kan automatisere dine beskeder og dermed spare tid og ressourcer på manuel opfølgning. Ved at oprette automatiserede flows kan du sende beskeder til dine kunder i forskellige stadier af købsprocessen eller sende dem opfølgende beskeder på deres køb. På den måde kan du øge effektiviteten i din kommunikation og frigøre tid til andre opgaver.

Målret dine beskeder med automatiserede e-mail flows

En anden fordel ved automatiserede e-mail flows er, at du kan målrette dine beskeder til specifikke segmenter af din målgruppe. Ved at analysere data om dine kunders adfærd og interesser kan du oprette flows, der sender relevante beskeder til modtagerne.

Det kan øge chancen for, at modtagerne åbner og reagerer på dine beskeder, og dermed forbedre din konverteringsrate.

Optimer din e-mail strategi med automatiske flows og kundedata

Automatiserede e-mail flows kan hjælpe dig med at personliggøre dine beskeder og skabe en mere engagerende kommunikation med dine kunder. Ved at bruge data om dine kunders tidligere køb, adfærd og interesser kan du tilpasse dine beskeder til den enkelte modtager. Det kan øge modtagerens følelse af at blive set og forstået af virksomheden og dermed øge loyaliteten.

Sammenfattende kan automatiserede e-mail flows hjælpe dig med at spare tid og ressourcer, målrette din kommunikation og personliggøre dine beskeder samt skabe en mere effektiv og engagerende kommunikation med dine kunder.