Differentier dig fra konkurrenterne med Twitter annoncering

Er i en vækst parat virksomhed, som søger nye annonceringskanaler, bør I rette øjnene mod Twitter.
Twitter er særligt populært i udlandet men har aldrig rigtigt fået fat i de danske brugere, hvilket gør det til et blueocean medie ift. annoncering. Lad os hjælpe jer med at differentiere jer fra jeres konkurrenter med annoncering på Twitter.

Udvid jeres annoncerings portfolio med Twitter ads

Twitter annoncering er ikke brugt af mange danske virksomheder, men med sine ““no-one-else-but” målgrupper, kan du ramme dine brugere meget præcist og effektivt. Twitter annoncering er primært brugt af SaaS virksomheder, men grundet det lave udbud af annoncering fra danske virksomheder, får du meget eksponering for pengene også målrettet B2C.

Yderst præcis targeting

Differentier jer fra konkurrenterne

Ekstra meget eksponering for pengene

0 +

Spend om året

0 +

Views genereret

0 +

Followers genereret

TARGET

Ram købestærke brugere for færre penge

Det er ingen hemmelighed, at Twitter ikke helt har fået fat i de danske brugere endnu, men på verdensplan er mediet enormt. Vil I gerne opnå max eksponering af jeres virksomheds budskab for færre penge end på f.eks. Linkedin eller Meta, så bør I rette øjnene mod Twitter annoncering. Her får I meget for pengene.
STRATEGIC PLAN

Benyt Twitter ads og differentier jer fra konkurrenterne

Ikke mange danske virksomheder annoncere på Twitter, så det er her, I blandt andet kan differentiere jer.
Når I annoncerer på Twitter, vil I højst sandsynligt opleve, at i får bedre priser end på de fleste andre kanaler grundet lav konkurrence. Twitter ads har nemlig den billigste gennemsnitlige CPM af alle nyere sociale medier.

Map

Udvid din ads portfolio og ram dine kunder, hvor de er

Mange tænker ikke på Twitter som værende kanalen, hvor virksomheder annoncerer, men her kan du godt tro om igen. Særligt i udlandet har Twitter fået massiv succes med deres annoncerings platform, og den fungerer også glimrende her i Danmark. Udnyt potentialet og underbyg jeres kunderejse med Twitter annoncering, hvis I ønsker at tilføje en ekstra gren til jeres online markedsføring.

"Ved Webvækst kan man forvente et samarbejde med et initiativrigt team med en masse mål og visioner for jer. - personligt ser vi jer mere som en samarbejdspartner, end et bureau."

Marcus Dahl

CEO, Skagen Clothing

Hvorfor du skal vælge os som din vækstpartner

Vores unikke tilgang til vækst passer ikke til alle. Vi drives af resultater og arbejder ikke efter et tikkende ur, men til vi er færdige. 

Med fuldstændig forretningstransparens arbejder vi ud fra dit break-even benchmark, så vi sikrer profitabel skalering af din virksomhed.

Vi samarbejder med virksomheder, der er ligeså sultne på vækst, som vi selv er.

Vi forudser udfordringerne, inden de opstår

Når vi siger, at vi er en vækstpartner, så mener vi det. Vores fokus er ikke at drifte, men at skalere. Proaktivitet er en væsentlig del af vores værdisæt, og for os er det er en pligt at udfordre status quo for et bedre resultat.

En del af noget større

Webvækst er en del af Meliora Ventures, hvor vi bygger vores egne virksomheder. Vi tester alle nye tendenser på vores egne virksomheder, og vi kan derfor hjælpe med mere end bare toplinje.

We can do fucking Betr

Langt de fleste gør for lidt ud af det kreative univers forbundet med virksomheden. Mennesker køber sig oftest ikke ind på produktet. Mennesker køber sig ind på universet. Uanset, hvor gode resultater vi leverer, så kan vi altid gøre det bedre.

Vores succes måles på din succes

Resultaterne snakker for sig selv præcis som data. Vi kombinerer fuldkomne, digitale kunderejser med data på tværs af kanalerne. På den måde får vi typisk mere end 20% ud af budgetterne.

I vores branche kender ingen til i morgen

Vores tilgang til indlæring er en del af, hvem vi er. Vi har alle en tilkoblet mentor, så vi udvikler os i højt tempo. Med et mindset om, at vi altid kan blive bedre, dedikerer vi 2 timer om ugen til interne udviklingsoplæg.

Spar penge fra første sekund!

Betaler I for eksterne softwareværktøjer som produktfeeds, rank tracking eller call tracking? Det behøver I ikke.

Som kunde vil I få alt dette premium software for jer gratis, så vores eksperter har de bedste muligheder for at hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale.

VI BETALER FOR 100%

Bliv klogere på de andre kanaler

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Saml hele dit digitale økosystem hos Webvækst

Vores tilgang til performance har skabt mere end 200 vækstcases i mere end 40 brancher, både i ind- og udland.
Der er én ting, der går igen; kombinationen mellem benhårdt arbejde og kompromisløs kreativitet.
Webvækst skaber digitale vindere gennem fuldkomne, digitale kunderejser.

Bliv klogere på Twitter annoncering

???

???

???

???