Skab digital dominans med konverterende e-mail markedsføring

Vi hjælper virksomheder med at udnytte det fulde potentiale af e-mail markedsføring ved at gennem datadreven strategi og eksekvering. Vi automatiserer og segmenterer din målgruppe, således at du kommunikativt rammer plet med dine kampagner.

Opbyg og styrk relationen med dine kunder gennem personlig kommunikation

E-mail markedsføring er en af de mest effektive og indtjeningsrige platforme til markedsføring. Vi hjælper dig med at øge dine konverteringer, styrke kunderelationen og drive trafik til din hjemmeside.

Øg kundeengagement og loyalitet

Få indsigt og data om kundeadfærd og præferencer

Kanalen med højest ROI

0 +

Årlig omsætning for kunder

0 +

Automatiserede flows

0 +

Nyhedsbreve sendt

BADGE

Byg loyalitet der resulterer i markedsdominans

E-mail marketing giver virksomheder mulighed for at skabe stærke og langvarige relationer til kunder og potentielle kunder gennem regelmæssig og personlig kommunikation, ved hjælp af målrettet kommunikation.
LOUDSPEAKER

Målrettet kommunikation

E-mail marketing er en effektiv måde at kommunikere direkte med en bestemt målgruppe på. Når kunder modtager personaliserede e-mails baseret på relevante segmenteringskriterier, kan det skabe værdifulde aktiviteter for dem.
DISCOUNT

Kanalen der leverer den højeste ROI

Da e-mails er omkostningsfrie at sende ud, skaber det plads til en ualmindeligt høj return on investment. Dertil faciliterer e-mail markedsføring platformen, hvor der mest effektivt kan skabes mersalg. Der er mulighed for at man kan nå ud til en stor målgruppe på en omkostningseffektiv måde.

"Ved Webvækst kan man forvente et samarbejde med et initiativrigt team med en masse mål og visioner for jer. - personligt ser vi jer mere som en samarbejdspartner, end et bureau."

Marcus Dahl

CEO, Skagen Clothing

Hvorfor du skal vælge os som din vækstpartner

Vores unikke tilgang til vækst passer ikke til alle. Vi drives af resultater og arbejder ikke efter et tikkende ur, men til vi er færdige. 

Med fuldstændig forretningstransparens arbejder vi ud fra dit break-even benchmark, så vi sikrer profitabel skalering af din virksomhed.

Vi samarbejder med virksomheder, der er ligeså sultne på vækst, som vi selv er.

Vi forudser udfordringerne, inden de opstår

Når vi siger, at vi er en vækstpartner, så mener vi det. Vores fokus er ikke at drifte, men at skalere. Proaktivitet er en væsentlig del af vores værdisæt, og for os er det er en pligt at udfordre status quo for et bedre resultat.

En del af noget større

Webvækst er en del af Meliora Ventures, hvor vi bygger vores egne virksomheder. Vi tester alle nye tendenser på vores egne virksomheder, og vi kan derfor hjælpe med mere end bare toplinje.

We can do fucking Betr

Langt de fleste gør for lidt ud af det kreative univers forbundet med virksomheden. Mennesker køber sig oftest ikke ind på produktet. Mennesker køber sig ind på universet. Uanset, hvor gode resultater vi leverer, så kan vi altid gøre det bedre.

Vores succes måles på din succes

Resultaterne snakker for sig selv præcis som data. Vi kombinerer fuldkomne, digitale kunderejser med data på tværs af kanalerne. På den måde får vi typisk mere end 20% ud af budgetterne.

I vores branche kender ingen til i morgen

Vores tilgang til indlæring er en del af, hvem vi er. Vi har alle en tilkoblet mentor, så vi udvikler os i højt tempo. Med et mindset om, at vi altid kan blive bedre, dedikerer vi 2 timer om ugen til interne udviklingsoplæg.

Spar penge fra første sekund!

Betaler I for eksterne softwareværktøjer som produktfeeds, rank tracking eller call tracking? Det behøver I ikke.

Som kunde vil I få alt dette premium software for jer gratis, så vores eksperter har de bedste muligheder for at hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale.

VI BETALER FOR 100%

Vi er Klaviyo Partner

Som Klaviyo Partner tilbyder vi løsninger til e-mail marketing og automatisering, som hjælper virksomheder med at nå deres mål og øge deres indtjening.

Bliv klogere på alt indenfor Email

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Saml hele dit digitale økosystem hos Webvækst

Vores tilgang til performance har skabt mere end 200 vækstcases i mere end 40 brancher, både i ind- og udland.
Der er én ting, der går igen; kombinationen mellem benhårdt arbejde og kompromisløs kreativitet.
Webvækst skaber digitale vindere gennem fuldkomne, digitale kunderejser.

Bliv klogere på email marketing

Øg kundeloyalitet og engagement gennem målrettede kampagner

E-mail marketing er en kraftfuld og effektiv markedsføringsmetode, som kan hjælpe dig med at øge engagementet og loyaliteten hos dine kunder på en billig måde. Ved at sende målrettede e-mails kan du opbygge en direkte linje til dine kunder og skræddersy dit budskab til deres specifikke behov og præferencer.

En af de største fordele ved denne markedsføringsform er den værdifulde indsigt og data, som du kan indsamle om dine kunders adfærd og præferencer. Du kan spore, hvordan de interagerer med dine e-mails, og hvilke emner eller produkter de viser interesse for. Denne indsigt kan hjælpe dig med at justere og optimere dine fremtidige marketingstrategier, og dermed øge din omsætning.

E-mail Marketing som omkostningseffektiv markedsføringsstrategi

Derudover er der store økonomiske fordele at hente ved e-mail marketing. Sammenlignet med andre marketingkanaler kan denne metode give dig en betydeligt højere ROI. Ved at bruge e-mails til at nå ud til dine kunder, kan du opnå en effektiv og målrettet markedsføring uden at bruge store summer på andre markedsføringskanaler.

Altså er e-mail marketing en yderst effektiv og omkostningseffektiv måde at markedsføre sig på. Det kan hjælpe dig med at engagere og tilfredsstille dine kunder samtidig med at give dig værdifuld indsigt i deres adfærd og præferencer.