Hvad er teknisk SEO?

Det er essentielt at pleje sin hjemmeside løbende, så den bibeholder sin brugervenlighed. Jo bedre din hjemmeside er opbygget og jo bedre den vedligeholdes, desto højere rangering får den i søgeresultaterne. Teknisk SEO handler om at forbedre sin hjemmesides tekniske fundament, så den bliver mere værd i søgemaskinernes øjne. Det er blandt andet opbygning, responsivitet, hastighed, korrekt brug af h1, h2, h3 tags mm.

Hvorfor er teknisk SEO vigtigt?

Det er eksempelvis af stor betydning, at din hjemmeside har hurtige svartider, ser overskuelig ud, har et responsivt design, så den fungerer på flere enheder og meget mere. Altså handler teknisk SEO om at gøre din hjemmeside synlig og give den det bedst mulige tekniske fundament, så flere brugere har mulighed for at besøge din hjemmeside.

Få flere besøgende

Hurtig og skarp kommunikation

Skab digital dominans

0 +

Gns. løftede placeringer

0 %

Gns. trafik fra SEO

0 +

Kunder hjulpet

Map

Vi faciliterer din digitale dominans

Det kan fremstå uoverskueligt, at fokusere sine evner og tid på teknisk og off site SEO. Derfor har vi skabt maskinen, der kan levere resultater, for begge parter, således at din kunderejse styrkes og kan skabe digital dominans.
Finance

Øg brugeroplevelsen, øg omsætningen.

Teknisk SEO hjælper besøgende med at holde overblik og finde rundt. I en hurtigt voksende virksomhed, er hverdagen konstant udviklende. Vi er teamet der sørger for, at det tekniske følger med.

Checklist

Vær foran konkurrenterne

Samtidig ændrer mulighederne sig inden for teknisk SEO konstant i takt med den digitale udvikling. Derfor er det vigtigt at fokusere på en ting ad gangen, så du får et fremragende resultat og kan bevare overblikket.

"I løbet af vores 2 år lange samarbejde med Webvækst bliver vi konstant imponerede over deres professionalisme, kreativitet og dedikation."

Casper Christiansen

Marketingchef, Wavell

Hvorfor du skal vælge os som din vækstpartner

Vores unikke tilgang til vækst passer ikke til alle. Vi drives af resultater og arbejder ikke efter et tikkende ur, men til vi er færdige. 

Med fuldstændig forretningstransparens arbejder vi ud fra dit break-even benchmark, så vi sikrer profitabel skalering af din virksomhed.

Vi samarbejder med virksomheder, der er ligeså sultne på vækst, som vi selv er.

Vi forudser udfordringerne, inden de opstår

Når vi siger, at vi er en vækstpartner, så mener vi det. Vores fokus er ikke at drifte, men at skalere. Proaktivitet er en væsentlig del af vores værdisæt, og for os er det er en pligt at udfordre status quo for et bedre resultat.

En del af noget større

Webvækst er en del af Meliora Ventures, hvor vi bygger vores egne virksomheder. Vi tester alle nye tendenser på vores egne virksomheder, og vi kan derfor hjælpe med mere end bare toplinje.

We can do fucking Betr

Langt de fleste gør for lidt ud af det kreative univers forbundet med virksomheden. Mennesker køber sig oftest ikke ind på produktet. Mennesker køber sig ind på universet. Uanset, hvor gode resultater vi leverer, så kan vi altid gøre det bedre.

Vores succes måles på din succes

Resultaterne snakker for sig selv præcis som data. Vi kombinerer fuldkomne, digitale kunderejser med data på tværs af kanalerne. På den måde får vi typisk mere end 20% ud af budgetterne.

I vores branche kender ingen til i morgen

Vores tilgang til indlæring er en del af, hvem vi er. Vi har alle en tilkoblet mentor, så vi udvikler os i højt tempo. Med et mindset om, at vi altid kan blive bedre, dedikerer vi 2 timer om ugen til interne udviklingsoplæg.

Spar penge fra første sekund!

Betaler I for eksterne softwareværktøjer som produktfeeds, rank tracking eller call tracking? Det behøver I ikke.

Som kunde vil I få alt dette premium software for jer gratis, så vores eksperter har de bedste muligheder for at hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale.

VI BETALER FOR 100%

Bliv klogere på alt indenfor SEO

On-site SEO

Få mere trafik på din hjemmeside med on-site SEO

Content

Ranger højere i søgeresultaterne med bedre content

Linkbuilding

Få en højere placering på Google med linkbuilding

Page speed

Øg brugeroplevelsen med page speed optimering

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Saml hele dit digitale økosystem hos Webvækst

Vores tilgang til performance har skabt mere end 200 vækstcases i mere end 40 brancher, både i ind- og udland.
Der er én ting, der går igen; kombinationen mellem benhårdt arbejde og kompromisløs kreativitet.
Webvækst skaber digitale vindere gennem fuldkomne, digitale kunderejser.

Bliv klogere på Teknisk SEO

Hvad er Teknisk SEO?

Det er essentielt at pleje sin hjemmeside løbende, så den bibeholder sin brugervenlighed. Jo bedre din hjemmeside er opbygget og jo bedre den vedligeholdes, desto højere rangering får den i søgeresultaterne. Det er vigtigt at tænke søgemaskineoptimering ind i udviklingen af din hjemmeside. Teknisk SEO handler om at forbedre sin hjemmesides tekniske fundament, så den bliver mere værd i søgemaskinernes øjne.

Det er eksempelvis af stor betydning, at din hjemmeside har hurtige svartider, ser overskuelig ud, har et responsivt design, så den fungerer på flere enheder og meget mere. Altså handler teknisk SEO
om at gøre din hjemmeside synlig og give den det bedst mulige tekniske fundament, så flere bruger har mulighed for at besøge din hjemmeside.

Det kan du gøre, når du arbejder med teknisk SEO

Der er et hav af handlinger, du kan gøre for at forberede din hjemmeside og fjerne tekniske fejl. Det kan eksempelvis være at vælge et godt domænenavn, der helst skal være genkendeligt og kort. Det kan være sitemaps, der gør hjemmesidens indhold overskueligt. Sitemaps er oversigter over alle sider på en hjemmeside. Det hjælper besøgende med at holde overblik og finde rundt. Det kan også
være at sikre sig, at der ikke er døde links på din hjemmeside, som linker til sider, der ikke længere eksisterer.

Der er en meget bred vifte af ting, du kan gøre udover dem, der er nævnt her. Det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis ikke man ved, hvor man skal starte, fordi teknisk SEO netop er så omfangsrigt. Samtidig ændrer mulighederne sig indenfor teknisk SEO konstant i takt med den digitale udvikling. Derfor er det vigtigt at fokusere på en ting ad gangen, så du får et ordentligt resultat, kan bevare overblikket og så opgaverne ikke ender med at føles uoverkommelige.