Øg dine kunders engagement med nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en af de mest effektive måder at markedsføre din virksomhed på, og vi er specialister i at hjælpe dig med at få det optimale ud af netop dette. Vores team sørger for at opbygge og vedligeholde en direkte kommunikation til dine kunder og potentielle kunder.

Målrettede nyhedsbreve resulterer i vækst

At målrette din kommunikation mod de rette kunder er afgørende for at opnå digital dominans. Hos Webvækst er vi eksperter i at segmentere og differentiere dine budskaber, så de er tilpasset hver enkelt modtager. Vi hjælper dig med at skræddersy din kommunikation, så den rammer plet og øger chancerne for konvertering.

Opbyg loyalitet hos dine kunder

Nyhedsbreve tilpasset modtageren

Øg antallet af dine konverteringer

0 +

Årlig omsætning for kunder

0 +

Automatiserede flows

0 +

Nyhedsbreve sendt

BADGE

Byg loyalitet der resulterer i markedsdominans

E-mail marketing giver virksomheder mulighed for at skabe stærke og langvarige relationer til kunder og potentielle kunder gennem regelmæssig og personlig kommunikation, ved hjælp af målrettet kommunikation.
LOUDSPEAKER

Målrettet kommunikation

E-mail marketing er en effektiv måde at kommunikere direkte med en bestemt målgruppe på. Når kunder modtager personaliserede e-mails baseret på relevante segmenteringskriterier, kan det skabe værdifulde aktiviteter for dem.
DISCOUNT

Kanalen der leverer den højeste ROI

Da e-mails er omkostningsfrie at sende ud, skaber det plads til en ualmindeligt høj return on investment. Dertil faciliterer e-mail markedsføring platformen, hvor der mest effektivt kan skabes mersalg. Der er mulighed for at man kan nå ud til en stor målgruppe på en omkostningseffektiv måde.

"Ved Webvækst kan man forvente et samarbejde med et initiativrigt team med en masse mål og visioner for jer. - personligt ser vi jer mere som en samarbejdspartner, end et bureau."

Marcus Dahl

CEO, Skagen Clothing

Hvorfor du skal vælge os som din vækstpartner

Vores unikke tilgang til vækst passer ikke til alle. Vi drives af resultater og arbejder ikke efter et tikkende ur, men til vi er færdige. 

Med fuldstændig forretningstransparens arbejder vi ud fra dit break-even benchmark, så vi sikrer profitabel skalering af din virksomhed.

Vi samarbejder med virksomheder, der er ligeså sultne på vækst, som vi selv er.

Vi forudser udfordringerne, inden de opstår

Når vi siger, at vi er en vækstpartner, så mener vi det. Vores fokus er ikke at drifte, men at skalere. Proaktivitet er en væsentlig del af vores værdisæt, og for os er det er en pligt at udfordre status quo for et bedre resultat.

En del af noget større

Webvækst er en del af Meliora Ventures, hvor vi bygger vores egne virksomheder. Vi tester alle nye tendenser på vores egne virksomheder, og vi kan derfor hjælpe med mere end bare toplinje.

We can do fucking Betr

Langt de fleste gør for lidt ud af det kreative univers forbundet med virksomheden. Mennesker køber sig oftest ikke ind på produktet. Mennesker køber sig ind på universet. Uanset, hvor gode resultater vi leverer, så kan vi altid gøre det bedre.

Vores succes måles på din succes

Resultaterne snakker for sig selv præcis som data. Vi kombinerer fuldkomne, digitale kunderejser med data på tværs af kanalerne. På den måde får vi typisk mere end 20% ud af budgetterne.

I vores branche kender ingen til i morgen

Vores tilgang til indlæring er en del af, hvem vi er. Vi har alle en tilkoblet mentor, så vi udvikler os i højt tempo. Med et mindset om, at vi altid kan blive bedre, dedikerer vi 2 timer om ugen til interne udviklingsoplæg.

Spar penge fra første sekund!

Betaler I for eksterne softwareværktøjer som produktfeeds, rank tracking eller call tracking? Det behøver I ikke.

Som kunde vil I få alt dette premium software for jer gratis, så vores eksperter har de bedste muligheder for at hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale.

VI BETALER FOR 100%

Vi er Klaviyo Partner

Som Klaviyo Partner tilbyder vi løsninger til e-mail marketing og automatisering, som hjælper virksomheder med at nå deres mål og øge deres indtjening.

Bliv klogere på alt indenfor Email

Email

Skab digital dominans med konverterende e-mail markedsføring.

Email Flows

Effektivisér din kommunikation med automatiserede flows.

SETTING

Teknisk Email

Øg konvertingsraten med det rette tekniske setup.

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Saml hele dit digitale økosystem hos Webvækst

Vores tilgang til performance har skabt mere end 200 vækstcases i mere end 40 brancher, både i ind- og udland.
Der er én ting, der går igen; kombinationen mellem benhårdt arbejde og kompromisløs kreativitet.
Webvækst skaber digitale vindere gennem fuldkomne, digitale kunderejser.

Bliv klogere på email marketing

Opbyg loyalitet og øg konverteringsraten med strategiske e-mail nyhedsbreve

Email nyhedsbreve er en fantastisk måde at opbygge loyalitet hos dine kunder på, samtidig med at du tilpasser dine budskaber til de rigtige mennesker og øge konverteringsraten. Med en velformuleret og strategisk e-mail nyhedsbrev kampagne kan du opnå en række fordele for din virksomhed.

En af de største fordele ved at bruge e-mail nyhedsbreve er, at det giver dig mulighed for at opbygge loyalitet hos dine kunder. Ved at sende regelmæssige nyhedsbreve, der er fyldt med interessante og relevante oplysninger, kan du etablere et stærkt forhold til dine kunder. De vil føle, at du tager dig tid til at kommunikere med dem personligt, og at du bekymrer dig om deres interesser og behov. Dette kan føre til øget loyalitet og gentagne køb.

Få mest muligt ud af din e-mail markedsføring med tilpassede nyhedsbreve

E-mail nyhedsbreve giver dig mulighed for at tilpasse dine budskaber til de rigtige kunder. Ved hjælp af segmentering kan du sende forskellige nyhedsbreve til forskellige grupper af kunder baseret på deres interesser, købshistorik og adfærd på din hjemmeside. Dette kan øge sandsynligheden for, at kunderne vil åbne og klikke på dine nyhedsbreve og dermed føre til flere konverteringer.

Derudover kan e-mail nyhedsbreve øge antallet af konverteringer på din hjemmeside, ved at inkludere opfordringer til handling og links til relevante produkter eller tjenester i dine nyhedsbreve, kan du motivere dine kunder til at foretage et køb. Dette kan føre til øget salg og en højere konverteringsrate.

Få succes med direkte kommunikation til dine kunder via e-mail nyhedsbreve

Samlet set er e-mail nyhedsbreve en fantastisk måde at opbygge loyalitet hos dine kunder, tilpasse dine budskaber og øge konverteringerne på din hjemmeside. Ved at implementere en effektiv e-mail nyhedsbrev kampagne kan du tage din virksomhed til nye højder.

Så hvorfor vente? Start din e-mail nyhedsbrev kampagne i dag og oplev fordelene ved at kommunikere direkte med dine kunder.