Kvalitets content fremmer vækst

Skal din hjemmeside være fremragende, kræver det content, der både er brugbart og relevant for dine besøgende. Det mener Google i hvert fald. Du skal viderebringe dit budskab bedst muligt, således at det er relaterbart for netop din målgruppe. Undladelsen af dette resulterer i, at de potentielle kunder forlader hjemmesiden, og øger din bounce-rate.

Øg din google placering med betr content

Fremragende content er væsentligt for at kunne rangere højt i søgeresultaterne, så din målgruppe har mulighed for at finde din hjemmeside. Content er et essentielt værktøj i arbejdet med søgemaskineoptimering.

Bedre placering, med bedre content

Sænk din bounce-rate med bedre content

Øg din konverteringsrate med bedre content

0 +

Gns. løftede placeringer

0 %

Gns. trafik fra SEO

0 +

Kunder hjulpet

Map

Varier dit content

En god hjemmeside indeholder varierede og interaktive typer af indhold i forskellige formater såsom tekst, billeder og videoer.
Finance

Øg din troværdighed

Du kan inkludere dine forbrugeres anmeldelser på din hjemmeside, som øger din virksomheds troværdighed og så potentielle kunder har tillid til dit produkt.
Checklist

Fasthold dit publikum

Husk på, at dit content skal være underholdende. Du skal holde fast i dine besøgende, som skal sidde med en følelse af at ville have mere.

"I løbet af vores 2 år lange samarbejde med Webvækst bliver vi konstant imponerede over deres professionalisme, kreativitet og dedikation."

Casper Christiansen

Marketingchef, Wavell

Hvorfor du skal vælge os som din vækstpartner

Vores unikke tilgang til vækst passer ikke til alle. Vi drives af resultater og arbejder ikke efter et tikkende ur, men til vi er færdige. 

Med fuldstændig forretningstransparens arbejder vi ud fra dit break-even benchmark, så vi sikrer profitabel skalering af din virksomhed.

Vi samarbejder med virksomheder, der er ligeså sultne på vækst, som vi selv er.

Vi forudser udfordringerne, inden de opstår

Når vi siger, at vi er en vækstpartner, så mener vi det. Vores fokus er ikke at drifte, men at skalere. Proaktivitet er en væsentlig del af vores værdisæt, og for os er det er en pligt at udfordre status quo for et bedre resultat.

En del af noget større

Webvækst er en del af Meliora Ventures, hvor vi bygger vores egne virksomheder. Vi tester alle nye tendenser på vores egne virksomheder, og vi kan derfor hjælpe med mere end bare toplinje.

We can do fucking Betr

Langt de fleste gør for lidt ud af det kreative univers forbundet med virksomheden. Mennesker køber sig oftest ikke ind på produktet. Mennesker køber sig ind på universet. Uanset, hvor gode resultater vi leverer, så kan vi altid gøre det bedre.

Vores succes måles på din succes

Resultaterne snakker for sig selv præcis som data. Vi kombinerer fuldkomne, digitale kunderejser med data på tværs af kanalerne. På den måde får vi typisk mere end 20% ud af budgetterne.

I vores branche kender ingen til i morgen

Vores tilgang til indlæring er en del af, hvem vi er. Vi har alle en tilkoblet mentor, så vi udvikler os i højt tempo. Med et mindset om, at vi altid kan blive bedre, dedikerer vi 2 timer om ugen til interne udviklingsoplæg.

Spar penge fra første sekund!

Betaler I for eksterne softwareværktøjer som produktfeeds, rank tracking eller call tracking? Det behøver I ikke.

Som kunde vil I få alt dette premium software for jer gratis, så vores eksperter har de bedste muligheder for at hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale.

VI BETALER FOR 100%

Bliv klogere på alt indenfor SEO

On-site SEO

Få mere trafik på din hjemmeside med on-site SEO

Teknisk SEO

Det er essentielt at pleje sin hjemmeside løbende

Linkbuilding

Få en højere placering på Google med linkbuilding

Page speed

Øg din konveteringsrate med page speed optimering

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Saml hele dit digitale økosystem hos Webvækst

Vores tilgang til performance har skabt mere end 200 vækstcases i mere end 40 brancher, både i ind- og udland.
Der er én ting, der går igen; kombinationen mellem benhårdt arbejde og kompromisløs kreativitet.
Webvækst skaber digitale vindere gennem fuldkomne, digitale kunderejser.

Bliv klogere på SEO content

Hvorfor er god content vigtigt?

Skal din hjemmeside være god, kræver det content, der både er brugbart og relevant for dine besøgende. Du skal viderebringe dit budsked bedst muligt. Det skal give mening for og skabe relation til din målgruppe. Ellers risikerer du, at de hurtigt klikker sig ud af din hjemmeside. Du skal altså kende din målgruppe.

Samtidig er content væsentligt for at kunne rangere højt i søgeresultaterne, så din målgruppe har mulighed for at finde din hjemmeside. Content er et essentielt værktøj i arbejdet med søgemaskineoptimering. Og din hjemmeside rangerer højere i søgeresultaterne, jo bedre content den har.

Vigtigt med varierende content

En god hjemmeside indeholder varierende og interaktive typer af indhold i forskellige formater såsom tekst, billeder og videoer. Når man arbejder med tekst, er det vigtigt at fokusere på de relevante søgeord, der oftest kobles sammen med dit produkt eller virksomhed. Samtidig skal du kunne matche dine konkurrenters tekster både i forhold til længde men også kvaliteten af teksterne.

Du kan også lave videoer om din virksomhed, det produkt eller den service, du tilbyder, hvor du forklarer, hvordan produktet skal bruges eller hvordan din service forbedrer hverdagen for dine kunder. Du kan inkludere dine forbrugeres anmeldelser på din hjemmeside, som øger din virksomheds troværdighed og så eventuelle kunder har tillid til dit produkt. Husk på, at dit content skal være underholdende. Du skal holde fast i dine besøgende, som skal sidde med en følelse af at ville have mere. Det kræver somme tider, at man prøver sig frem for at finde den bedste løsning for sin målgruppe.

Få flere konverteringer med overskueligt content

Dit content skal være overskueligt, så dine besøgende kan navigere i din hjemmesides indhold og finde det, de mangler. Det giver flere konverteringer. Derfor er struktur og orden et vigtigt forhold at have i mente, når du laver content til din hjemmeside. 

Få hjælp af webvækst til at udforme dit content, så du kan opnå digital dominans! Kontakt os allerede i dag for at høre mere.