Sneakerzone - Fra nystartet virksomhed til tocifret millionomsætning på 2 år

De to brødre Nam og Dan har længe samlet og solgt sneakers i privaten, og så et potentiale for at ændre et allerede mangfoldigt marked i 2021. Hos Sneakerzone kan du finde alle de mest populære sneakers, som de almindelige leverandører melder udsolgt på.

Teamet bag væksten:

“Webvækst har taget vores online salg til det næste niveau. Vi havde udfordringer med at finde den rette partner til vækste vores forretning, men der har drengene vist sig at være det rigtige valg for os!

Til at starte med hyrede vi dem til at stå for E-mail, Facebook og Google, men eftersom samarbejdet har givet pote, står de i dag også for Snapchat og Tiktok, det vil sige 5 kanaler i alt.

Kommunikationen undervejs har været topklasse – jeg tvivler på, at man kan få mere for pengene andre steder.

Kæmpe anbefaling herfra!”

Nam Dinh

Co-Founder

Kunde

Hjemmeside

Industri

Skovirksomhed

Software benyttet

En lav avance kræver en glimrende CPA

Da der er tale om køb af restlager, videresalg af andres køb mv. er det et tungt marked at være i, af flere årsager end én. Vores fokus har derfor ikke blot været at levere en høj omsætning, men især også at sænke CPA mest muligt mens vi gjorde det. Dette gjorde Sneakerzone til en udfordrende og teknisk krævende case at vækste.

 • CPA under 100 kr i gennemsnit
 • Fokus på E-mail kampagner &
 • Organisk TikTok
  243% stigning i ad spend

Stigning i omsætning fra 2021 - 22

+ 0 %

Stigning i returning customer rate

0 %

Stigning i antal TikTok følgere

0

Reducering af CPA

0 %

Datadrevet E-mail marketing skaber et fundament for vækst

Tallene taler for sig selv. Sneakerheads er loyale til få brands, og kan ikke få nok af dem.
Ved at tænke dette ind i vores digitale økosystem, fokuserede vi på at skabe relevante segmenter til diverse sneaker brands, og placerede køberne i dem. Dertil opdelte vi segmenterne i køn, da dette er relevant ift. størrelserne, som Sneakerzone har på lager.

 • 25% af omsætningen gennem Klaviyo
 • 17% stigning i konverteringsrate
 • 22% stigning i CTR på Kampagnemails

Hyper relevant Performance Max, skaber Max Performance

Ved vores succes med ovenstående E-mail strategi, måtte vi se, hvordan vi kunne benytte denne data på tværs af marketing kanalerne. Derfor lavede vi relevante aktiv målgrupper til de individuelle sneaker brands, som vi targeted mod de loyale købere og folk der ligner dem baseret på online adfærd. Her var der især skalerings grundlag for Sneakerzone, da Performance Max tilbyder forrygende klikpriser, såfremt de er eksekveret korrekt.

 • 0,75 kr CPC
 • 2,5% konverteringsrate i gns
 • 350% skalering i ad spend på Google.

Et TikTok samarbejde

Sneakerzone brødrene er fremragende til TikTok. Faktisk har de været placeret som den bedste forretning i Danmark målt på følgere af flere omgange. Dette er et resultat af samlebåndet, der er blevet bygget. Ved at annoncere relevante TikToks og give dem et boost, især med målretningen “Follow” sørgede vi for at stadfæste Sneakerzones tilstedeværelse på TikTok, og dermed levere en organisk omsætning, hver gang en ny video blev posted.

 • +100.000 følgere
 • CPA DKK 75,-

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.