Stadsrevisionen: Fra vision til digital succes

Stadsrevisionen er en revisionsvirksomhed, der dedikerer sig inden for kundetilpassede services, hvilket sikrer, at hver klient modtager den optimale støtte. Webvækst har haft fornøjelsen af at være en del af Stadsrevisionens rejse for at bringe visionen om en stærk digital tilstedeværelse til virkelighed.

“Først og fremmest er der tale om et markedsføringsbureau, som afdækker alle kanaler din virksomhed har brug, for at eksponere sig på og opnå den tilpasse mængde støj i 2022.

Vores virksomhed har tidligere markedsført sig profitabelt gennem Facebook og Google, men har dog haltet på bl.a. Tiktok og Snapchat. Dette mente Webvækst de kunne forbedre.

Vores første måned med Webvækst resulterer i en 100% vækst på vores webshop og en ROAS der nærmede sig 20.

2. Måned formår vi at vækste 100% mere end den foreløbige måned. Denne gang med ROAS over 20.

3. Måned vækster vi endnu engang 50% mere end den foreløbige måned, hvor Webvækst i høj grad har fokuseret på returning customers, nye segmenter og average order value ved hjælp af diverse optimeringer og integrationer i Shopify.

Det næste Webvækst har sat på fokus på, er at få vores brand ud over landets stepper. De har mål om at ekspandere til nye markeder. Heriblandt Sverige og Norge.

Ved Webvækst kan man forvente et samarbejde med et initiativrigt team med en masse mål og visioner for jer. – personligt ser vi jer mere som en samarbejdspartner, end et bureau og vi glæder os til at se, om vi sammen kan gøre vores forretning til et international brand.”

Marcus Dahl

Co-Founder & CEO

Kunde

Hjemmeside

Industri

Revision

Software benyttet

Fra Yummi til Yuaia Haircare

Yuaia Haircare stod overfor en særlig udfordring, da de valgte at ændre deres navn fra det tidligere “Yummi Haircare”. Denne transformation var ikke uden komplikationer, da et navneskifte i den digitale verden ofte kan resultere i et betydeligt tab af SEO-værdi. Yummi Haircare havde på kort tid opbygget en solid online tilstedeværelse og etableret sig som et kendt og betroet brand inden for hårplejeindustrien. Med navneskiftet skulle den oparbejdede domæneautoritet, linkværdi og brandgenkendelse genopbygges fra bunden under det nye navn, Yuaia Haircare.

 

3 hårprodukter fra Yuaia Haircare

Udviklingen af en strategi, der styrker Stadsrevisionens position

For at kunne navigere i et konkurrencepræget marked som revisionshus er det nødvendigt at sikre en sund digital tilstedeværelse. I opstarten af samarbejdet med Stadsrevisionen blev der lagt en grundig strategisk plan, der kunne leve op til netop det behov og samtidig vækste mere, så Stadsrevisionen ville få bedre fodfæste i branchen.

Skræddersyet URL-struktur sikrede en stærk, online tilstedeværelse

I samarbejdet med Stadsrevisionen var det essentielt for os at SEO-optimere og styrke deres hjemmeside for på den måde at sikre virksomhedens professionelle image og et stærkt visuelt udtryk, der udstråler professionalisme. Samtidig var et vigtigt skridt at øge konverteringsraten. For at sikre et optimalt organisk søgeresultat opbyggede vi hele URL-strukturen fra bunden. Udviklingen af URL-strukturen blev nøje tilpasset baseret på søgeords- og konkurrenceanalyser, hvilket gjorde det muligt for os at identificere nøjagtigt, hvilke undersider der var nødvendige. 

  • Før lanceringen af den nye hjemmeside havde der aldrig været mere end 100 månedlige besøgende. I januar havde den 8.470 besøgende 

Sådan skabte vi en indholdsrig hjemmeside

Efter at hjemmesidens struktur var fastlagt blev der lagt en omfattende blogstrategi, og der blev udarbejdet tekster til omkring 100 nødvendige undersider. To eksterne tekstforfattere på deltid blev tilmed oplært specifikt til opgaven, så teksterne blev udarbejdet præcis som ønsket. En intensiv linkbuilding-kampagne forstærkede yderligere blogindlæggenes synlighed og placeringer på Google.

  • Hjemmesiden har fået 1.000 indekserede sider
  • Domain rating på 60

Fremadrettet optimering efter lanceringen

Der arbejdes kontinuerligt på optimering af hjemmesidens hastighed, hvilket er særligt nødvendigt efter lanceringen af de mere end 100 nye undersider. Tilmed har vi tilføjet nye, målrettede undersider på baggrund af løbende målsætninger, og vi holder månedlige statusmøder for at sikre en blivende fremdrift.

Kontakt os

Vil du plante dit frø hos os?

Tag en uforpligtende snak med vores CEO, Nicholas, og find ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.